Walking Dinner in Zwolle

Bij deze walking dinner in Zwolle is inbegrepen:

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
  • 10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
  • 30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Minimaal aantal personen: 10
Tijdsduur: 4,5 uur

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Walking Dinner in Zwolle

Geniet bij het walking dinner in Zwolle van een 3-gangen diner en tegelijkertijd van de stad. Wij bieden u heerlijk dineren én na iedere gang samen met de gids op pad, met een rondleiding door het mooie centrum.

Het arrangement

Tja, waar moet je beginnen als je het over de Blauwvingers (inwoners van Zwolle) hebt.
Niet alleen blauwe, ook vlugge vingers hebben ze. Want er is hier een hoop klaargespeeld!

Zo was Zwolle vroeger een ommuurde stad met 23 torens! Daar kun je vandaag de dag nog de restanten van bewonderen en enkele poorten bekijken, zoals de Sassenpoort. Aan de Ossenmarkt staat de Basiliek van Onze Lieve Vrouwe Tenhemelopneming, een middeleeuwse kruiskerk uit 1394. Vijftig jaar daarna is de bekende Peperbus erbij gebouwd, een laatgotische toren.

Wist u dat Zwolle met carnaval Sassendonk heet? Blauwvingers kleden zich het uitbundigst van alle carnavalvierders. De boerenkiel heeft al jaren geleden plaatsgemaakt voor een zelfgemaakt fantasiekostuum.
Zwolle staat bekend als groenste gemeente van Nederland, vanwege de veelheid aan mooie parken, die ecologisch worden onderhouden. Niet alleen blauwe, ook nog eens groene vingers dus!

Niet schrikken als u in het centrum van Zwolle rondloopt. Het is er vergeven van de koeien. Een aantal kunstenaars heeft 30 levensgrote koeien gemaakt! Die lopen niet weg, maar u wel! U loopt namelijk met uw groepje collega's, familie of vrienden heerlijk door de stad en struint alle bezienswaardigheden af. Tussendoor pauzeert u in een eetcafé of restaurant voor een heerlijk voor-, hoofd- of nagerecht. En check wel even uw eigen vingers aan het eind van de avond. Wie weet bent u zo enthousiast over Zwolle geworden dat ze blauw zijn geworden!

Programma-indicatie

  • 18.00 - 19.00 Voorgerecht
  • 19.00 - 20.00 Rondleiding
  • 20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
  • 21.00 - 22.00 Rondleiding
  • 22.00 - 22.30 Nagerecht

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!