SloepenPuzzeltocht - Sloep varen over de Hollandse Plassen en Leiden

Bij deze Sloepenpuzzeltocht op Hollandse plassen is inbegrepen:

    • Sloephuur hele dag
    • Puzzelmand

Prijs: vanaf € 24,50 p.p. op basis van minimaal 7 personen.

De prijs van deze Sloepenpuzzeltocht op Hollandse Wateren is geldig tot en met 31 december 2022.

Sloepenpuzzeltocht

Laat u verrassen door de SloepenPuzzelTocht. Een puzzeltocht die iedereen kan doen. Of u nu een familie of een vriendenuitje heeft, de tocht brengt u op de mooiste en leukste plekjes van de Hollandse Plassen en Leiden.

Programma

Bij vertrek ontvangt u een speciale puzzeltochtmand. In deze mand vindt u een puzzeltocht met leuke vragen, een aantal grappige gadgets en wat lekkers. U vaart over riviertjes, plassen, grachten en langs pittoreske dorpjes. 

Plezier gegarandeerd!

De luxe sloepen

U kunt luxe sloepen huren die zijn voorzien van een ruime kuip, luxe kussenset en veel bergruimte. De sloepen zijn eenvoudig in gebruik en u heeft geen vaarbewijs nodig. Heeft u geen ervaring met sloep varen? Geen probleem, wij geven u een (uitgebreide) instructie zodat u onbezorgd een dag op het water kunt genieten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Sloep varen over Hollandse Plassen

Heerlijk een dagje sloep varen samen met vrienden, familie of collega's. U kunt kiezen uit mooie routes door Katwijk, Leiden of over de Hollandse Plassen. Aan boord kunt u lekker ontspannen, kletsen, picknicken, zonnen, zwemmen of gewoon lekker om u heen kijken. Plezier gegarandeerd!

Vaargebied

Vanuit de jachthaven in Rijnsburg bij Katwijk kunt u werkelijk alle kanten op. Vaar samen met vrienden, familie of collega's de mooiste routes door Katwijk, Leiden en over de Hollandse Plassen. Op de Hollandse Plassen gaat u genieten van een mix van water en eilandjes met een landschap van weilanden en molens. Een prachtig vaargebied waar u ook makkelijk kunt aanmeren bij de vele restaurantjes aan het water. In de historische stad Leiden vaart u door de grachten en singels langs musea, Leidse hofjes en prachtige grachtenpanden. Op vele plekken kunt u terecht voor een hapje en drankje bij de terrasjes aan het water.

Sloepen

U kunt luxe sloepen huren die zijn voorzien van een ruime kuip, luxe kussenset en veel bergruimte. De sloepen zijn eenvoudig in gebruik en u heeft geen vaarbewijs nodig. Heeft u geen ervaring met sloep varen? Geen probleem, wij geven u een (uitgebreide) instructie zodat u onbezorgd een dag op het water kunt genieten.

Familiedag of groepsuitje met vrienden

Organiseert u het gezelligste uitje op en rond het water? Voor groepen hebben we speciale en verrassende vaararrangementen samengesteld. Of het nu gaat om gezelligheid, teambuilding of ontspanning, u bent verzekerd van een onvergetelijke dag.