Groepsuitje Short Golf in Limburg - Al te boeken vanaf 2 personen

Bij het Groepsuitje Short Golf in Limburg is inbegrepen:

  • Instructie
  • Speluitleg
  • 9 holes Short golf
  • Limburgs ontvangst met koffie/thee en Vlaai

  Prijs: € 18.50 p.p vanaf minimaal 2 personen

  Tip! Uitbreidingsmogelijkheden op het arrangement met o.a. drankjes High Tea, dineren, golfles, etc. is uiteraard mogelijk.

  De prijs van dit Groespuitje Short Golf in Limburg is geldig tot 31 december 2022.

Short Golf in Limburg

  Kom Short Golfen in Limburg met je partner, groep, familie of vrienden! Na een korte uitleg zijn jullie er klaar voor om op de baan te gaan. Short Golf is een leuke activiteit die gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de kleine afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau.

Leuke arrangementen

Short Golf wordt veel gespeeld tijdens een weekendje weg, vriendendag of familiedag. Na een ontvangst en instructie kan je, in teams van 4 personen, strijden om de prijzen in een Texas Scramble toernooi. Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen zijn er diverse arrangementen te reserveren. Na afloop van het golfen, kan je bijvoorbeeld genieten van een lunch, bittergarnituur, buffet of een barbecue.

Groepsuitje waar iedereen aan mee kan doen

Onderscheidend, dynamisch, verrassend, gedurfd, net even anders, betaalbaar, voor jong en oud, ideaal als groepsuitje

Short Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een prachtige 9-holes Par 3 golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 50 en 80 meter. Door deze 'kleine' afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Short Golfbaan uitstekend uit de voeten. Je bent van harte welkom! Short Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Short Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Onze prachtige 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het afwisselde karakter van de holes maakt iedere golfronde zowel aantrekkelijk als uitdagend. Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op onze golfbaan het hele jaar door mogelijk

Naast een volwaardige golfbaan beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van bourgondische gezelligheid, lekker eten en authentieke Limburgse gastvrijheid. Vanaf het ruime terras heeft u een fantastisch uitzicht op het omringende landschap.

U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Margraten om te ervaren hoe mooi golf kan zijn!

Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Ons gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan. In ons restaurant kunt u terecht voor een lekker diner.

Shortgolf

Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!

Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs mag u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. Wij kunnen u diverse leuke arrangementen aanbieden!

Openingstijden:

Front OfficeMaandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uurZaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur

HorecaMaandag t/m zondag van 08.00 tot ca. 23.00 uur

KeukenMaandag t/m vrijdag van 10.00 tot 22.00 uurZaterdag en zondag van 10.00 tot 21.00 uur

Driving Range Maandag, dinsdag, donderdag t/m zaterdag van 08.00 tot 22.00 uurWoensdag en zondag van 8.00 tot 19.00 uurDe driving range wordt wekelijks op maandag- en donderdagochtend gemaaid.