Fietstour door de duinen en Yoga op het Strand in Bloemendaal

Dit arrangement is inclusief:

  • Gids
  • Fietshuur
  • Yogales
  • Picknicklunch

  Prijs: € 65 p.p. 

  Mogelijk vanaf 6 personen.

Extra informatie:

  • Minimaal 6 personen
  • 5 uur
  • 25 km
  • Andere dagen op aanvraag
  • Diverse aansluitende extra’s mogelijk (workshops, diner, borrel ed). Informeer naar de mogelijkheden

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Fietsen en Yoga

In- en ontspanning tijdens onze fietstocht met yoga aan het strand.

Ingredienten van het uitje

Fiets langs prachtige historische gebouwen en villa's (ook van BN'ers) en landgoederen zoals Duin en Kruidberg. Geniet van de natuur in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland: beschermd duingebied met veel diersoorten, flora en fauna. Fiets door eeuwen oude bossen en ontmoet grote grazers als de Schotse hooglander, damherten en Konik paarden. Kijk uit over zee terwijl je werkt aan een krachtig, soepel lichaam en een helder hoofd tijdens de yogales met yoga oefeningen voor elk niveau. Zorg voor genoeg energie met de speciale en gezonde (picknick) lunch.

Yogales

  De yogales is voornamelijk gebaseerd op Hatha yoga. De basis van Hatha yoga is het ritme van je adem en bewustwording daarvan. Tijdens de les wisselen dynamische en statische houdingen elkaar af. Je ervaart kracht en ontspanning en hoe je dit in balans kunt brengen. Afgestemd op de groep zullen bijvoorbeeld de Zonnegroet, de vijf Tibetanen en andere yoga oefeningen aan bod komen. De les duurt ongeveer 60 minuten, waarbij er ook ruimte is voor ontspanning en meditatie. Tijdens de les wordt uitleg gegeven over de oefeningen. Yogamatten zijn aanwezig.

  Na de les en de picknick heb je weer volop energie om de terugreis aan te gaan. Vind je 25 km te ver maar wil je wel graag fietsen combineren met yoga? Neem dan contact met ons op zodat we een tour op maat kunnen samenstellen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Elektrische fietsen
 • Fietsenstalling

Onze partner

Unieke fietstochten, workshops en groepsactiviteiten

Wij bieden unieke fietsroutes in de omgeving van Bloemendaal. Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes onder begeleiding van een ervaren gids die meer vertelt over de omgeving en historie. Je kunt hier ook terecht voor een tour op maat en tal van bijzondere workshops en groepsactiviteiten. We adviseren graag en maken graag een passend voorstel.

Faciliteiten

Ontvangst, toilet, fietsen, gids.

Ligging

In het centrum van Bloemendaal, +/- 20 minuten per trein vanaf Amsterdam CS en 3 minuten vanaf Haarlem.

Omgeving

De omgeving van Bloemendaal is 1 van de mooiste van Nederland met het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, zee, strand, duinen, bos, prachtige oude monumenten, landgoederen en villa's.